Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pochwal Sie Sm Z Rewards!

Miszor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat stworzyłem aby pomóc innym w wypełnieniu formularzy i od razu można poszpanować ile kto Wydoił na AOL"u SM

Wypisujcie Ile Sm jaka Reklama i ile Wydoiliście xD..

Opublikowano

ogułem z 300 sm hot spot shield bo aol skomplikowany moge dodać jakie reklamy działają ale jak je wyprubuje

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Poprawiłem nazwę tematu. Przypominam o prefiksach obowiązujących w działach.

Opublikowano

ja 450 okolo i to max na 1 konto tak +- bo puzniej raz na tyg dochdozi iles reklam z tego 1-2 dzialaja.... robie next acc zara na buffka z 300 wladuje :D

Możesz sie pochwalic jakie reklamy działają ze masz tyle sm na 1 acc ?

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Ja osobiscie wydoiłem przez ta chwile 229 sm (2-3h) sie bawiłem

i nadal mam jakies 30 innych ofert do rozpatrzenia

Polecam wam robic najpierw te z najmniejsza iloscia Sm bo nawiecej ich przychodzi

I Takze robic te z Duperelami do Sciagania np"WhiteSmok" pobieracie instalujecie bawicie sie chwile i macie "13-20" Sm

Opublikowano

Masz 686 Smoczych Monet

beztytuuao.jpg

Masz 360 Smoczych Monet

To z 2 kont jedne glowne drugie bedzie jakis drop albo buff :) Czekam teraz na nowy serw bedzie z 1k SM :) Pozdro

Powiem tylko tyle ze ci co gadaja zeby wypelniac tylko te z mala iloscia SM to gowno wiedza i nie sluchajcie ich :)

Macie tu przykladowe reklamy z Super rewards ( ze sponsor pay nie chce mi sie wklejac :) )

beztytuufzq.jpg

Opublikowano

Moze tak konkretniej co wypełniles jaka Reklame

Edit@

TO może pomogł byś innym konkretnie co wpisywałes w tych reklamach za 70+

bo mi jedynie 2 przyszedly po 87

A tak to 3+ 10+ max 16

Opublikowano

Up.

Jak to bylo do mnie to :

Te reklamy co sa za wiecej SM to jakies ubezpieczenia samochodu :)

Najpierw wpisujesz jakies falszywe dane zip code itp z fakenamegenerator potem wybierasz samochod potem chyba jakies ubezpieczenie czy cos i wszystko w 1 chyba jeszcze na emailu trzeba bylo akceptowac

Opublikowano

Gawraa opisz jak wypłęnic te reklamy 70 + bo mi nie dochodzą !

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Mam oferte Free 864 SM ale tam trzeba cos Kupic "Ale w Free jest xD"

narazie doszło mi znowu 13 sm za WhiteSmok

a Te po 70+ nie dochodza xD... FakeMeneger to jest h.. nie ma ZipCodu tam

Opublikowano

te reklamy z ubezpieczeniami, najlepiej wszytkie w jednym momencie robić, póżniej jak już u nich w bazie jest zgłoszenie na ubezpieczenie, gdy wypełnia się kolejne reklamy z te branży wyskakuje komunikat, że zgłoszenie jest już przyjęte,i trzeba odczekać 30 dni aby znów za to dostac nagrodę, nie ważne czy wpiszesz nowy email, nowe dane kontaktowe, jakoś to dziadostwo wykrywa że już się wypełniło ofertę, w tym momencie na żadnym koncie jej nie mogę wypełnić, mimo że na niektóych nie wypełniałem wcale, a na dwóch kontach udało mi się wypełniając po 3 reklamy i otrzymać na nich po 360SM z tych ubezpieczeń, już nie pamiętam ile dostałem z tych mniejszych reklam, ale coś ok 200SM dodatkowo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdzie znajde zip code? bo na fakenamegenerator.com nie mogę znaleźć.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Gawraa zrobi ut jak krok po kroku zrobic tą reklame za 152 sm ;) :P Bezee boy to jest

2944 Jessie Street

Cambridge, OH 43725<------- to !

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Krzynio dzięki będzie +'sik i tak jak ty mówisz Gawraa napisz tut, dostaniesz ode mnie i od innych mega ilość + i 5'tek bo bo innym także się przyda smoczych ;d

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Lipnie idzie z tymi smoczymi xD juz 41 mi nie przyjeli od 10..

narazie 248 smoczych bedzie rosło az nie wyjdzie s26 xD

Opublikowano

ja pier^^^e .. jakim cudem ja wypelniam full reklam <nie licząc survery> i kur.. 38 sm? to jest jakies poje^ane ;/ powiedzcie jakas dobra reklame i jak wypelnic ja..

Bass-Party

Opublikowano

Rob te ktore ci odpowiadaja u sie nie bulwersuj mi cala noc sprawdzali i rano mialem 95 sm a dzis jeszcze 154 wyciagnałem od 10 rano

Opublikowano

ma ktos jakies reklamy zeby szybko zarobic 99sm na bony;)? zeby 99sm na jedno konto ii na kazdym kupowac bon ii tak na kazdym koncie albo niech ktos wytlumaczy jak zrobic reklame za 153sm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...